LEVERANSER

Vi skickar din beställning senast dagen efter vi mottagit den på helgfria vardagar. DHL:s leveranstid är därefter 1-3 arbetsdagar. Vi kan tyvärr inte påverka eventuella förseningar hos DHL och kan därför inte garantera att din beställning kommer fram till en viss dag. Vi kan heller inte ersätta dig vid en eventuell försening. För mer exakt information om statusen på din beställning ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Om någon produkt i en större beställning blir försenad kan vi delleverera din beställning så att du inte ska behöva vänta onödigt länge på resten av dina varor. Vid dessa fall står vi för den extra fraktavgiften.

Varor som vi inte kan leverera och som meddelas vara slut restnoteras inte om inte annat har avtalats. Om du fortfarande vill ha varan måste du i dessa fall beställa den igen vid ett senare tillfälle. Om vi måste avboka något i din beställning meddelar vi dig via e-post så fort vi själva fått informationen.

Observera att DHL utlämningsställen inte nödvändigtvis är samma som Posten använder. DHL Service Point aviseras alltid med SMS. Paket som skickas med DHL måste hämtas ut från servicestället inom 14 dagar.